Jan hoe….?

Jan, hoe …?

Ik ben een rustige, zachte, hoog sensitieve zeventiger. Heel erg geïnteresseerd in jouw energetisch functioneren. Dit is gelinkt met het feit dat ik de gave meekreeg van het magnetiseren. Het kalmerende, ontspannende, dikwijls helende effect van menselijke energie.

Mijn studie interesses waren psychologie en communicatie, wat minder interesse was er voor economie en marketing, het geheel is afgerond met enkele moderne talen en franse literatuur. En ik ben osteopaat.

Belangstelling voor communicatie leidde tot een Master Practitioner in de Neuro Linguistische Programmatie. De blijvende passie voor jouw energetisch functioneren is de poort geworden naar de CranioSacraal Therapie van John Upledger. Wat mij betreft is het niet bij het gewoon kennismaken gebleven van het basis gedeelte over de structuur om zo snel mogelijk met het etiket ‘therapeut’ te kunnen uitpakken. Het is uitgegroeid tot een certificatie in jouw somato-emotioneel functioneren met vervolgens een voortdurende studie, een research van je neurologisch functioneren. Je brein en je weefsel in het algemeen zijn een gigantisch nog niet in kaart gebracht gebied. Je eigen mogelijkheden zijn legio zonder dat je daarvoor onmiddellijk naar hulpstoffen hoeft te grijpen.

Daarom kan je me ook uitnodigen als spreker voor je club, je groep, je organisatie of je school. Op een heel eenvoudig manier leg ik uit waar de craniosacraal therapie om draait. Ik leg het verband tussen de therapie en bijvoorbeeld angsten of chronische pijn. Samen kunnen we het ook hebben over emotionele moeilijkheden die de kwaliteit van je leven gaan bepalen. De praktische details vind je op de pagina lezingen.

Ik ben lid van The International Association of Healthcare Practitioners, mede-oprichter van de beroepsorganisatie ProCranio.Be die toeziet op de kwaliteit, de veiligheid en de groei van de craniosacraal therapeuten. Eveneens ben ik lid van Naturopathica, de beroepsvereniging van naturopaten en van The British Society for the Study of Cranio Mandibular Disorders, The CranioSacral Society (CSS), The Association For Prenatal And Perinatal Psychology And Health (APPAH) en Integrative Practitioner.

.Ik ben de fiere vader van een zoon en een dochter, sinds kort grootvader van een knaapje en mag me de gelukkige partner noemen van een fantastische vrouw.

JanCamus_BlackandWhite_MikeBerry

Print Friendly, PDF & Email
H&H Color Lab