Stress tot Burn-out

Geloven of ondergaan?

Is geloven in een therapie een noodzaak om ze te kunnen ondergaan? Een vraag die regelmatig terugkomt.

Is geloven in elektriciteit een noodzaak om geëlektrocuteerd te kùnnen worden? Is geloven in ‘bluetooth’ een noodzaak om bestanden te kunnen overmaken naar een ander mobieltje of naar een andere PC?

Jaarlijks worden nieuwe rapporten gepubliceerd met ontdekkingen over nieuwe, tot dan onbekende mogelijkheden van ons menselijk brein. Steeds opnieuw staan wij verbaasd over het kunnen van het menselijke brein. En toch … wij aarzelen te geloven aan de eigen menselijke mogelijkheden van ons lichaam terwijl wij ze dagelijks ondergaan.

Kent u het gevoel moe te zijn met het soort vermoeidheid dat niet weg gaat met slapen? Kent u de uitdrukking ‘futloos zijn’? Heeft u soms geen zin zonder bewust te weten waarom? Of u laat zich behandelen maar stelt vast dat de pijn, de spanning of de vermoeidheid steeds sneller en intenser terugkomt. Het voelt als de spreekwoordelijke locomotief die, niet meer te stoppen, bergaf rolt naar wat bekend staat als de burn-out.

Ons lichaam heeft nochtans het vermogen te herstellen. Wanneer dit niet gebeurt zoals het hoort is er een storing. De intelligentie van het ichaam gebruikt de quantumenergie. Zenuwen zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid energie op de juiste plaats in het lichaam kan terechtkomen. De zenuwen uit de wervelkolom staan in verbinding met alle organen. Een blokkade belemmert die energiestroom en beïnvloedt de snelheid van het genezingsproces, bijvoorbeeld na een sportkwetsuur of na een chirurgische ingreep. Vrijwel alle klachten kunnen met CranioSacraal Therapeutische technieken worden behandeld. De energetische prikkel van de CST-technieken is uiterst efficiënt bij emotionele problemen of bij gebrek aan motivatie. De CST-technieken werken in op de plaats waar de emotie in het lichaam vastzit. Dit kan leiden tot tranen, lachen of andere reacties. Hierdoor kan de energie die eerst vastzat, weer gaan stromen.

Kort samengevat : elk probleem dat begint of eindigt met pijn, spanning of vermoeidheid kan verholpen worden.

Lijdt u aan fysieke of emotionele pijn?

  • hoofdpijn
  • rugpijn
  • voetpijn
  • vermoeidheid
  • depressie
  • emoties
  • spanningen in schouders, rug, benen

 

U wil dit niet ‘gewoon’ worden, ermee leren leven, of toch?

Print Friendly, PDF & Email
H&H Color Lab