Kleine groep mentorschap

Kleine groep mentorschap is ideaal voor CS therapeuten die op zoek zijn naar de steun van zowel anderen op een vergelijkbaar niveau van ervaring en opleiding als van een senior CS therapeut.

In een kleine groep ontmoeten maximum 5 deelnemers en de mentor elkaar regelmatig om uitdagingen te bespreken en ondersteuning te bieden bij de ontwikkeling van een succesvolle praktijk. Deelnemers worden gematcht volgens ervaring en opleiding. Mentoren zijn opgeleid in het faciliteren van vaardigheden en zijn ervaren in het structureren van het groeiproces tot bekwaam, geavanceerd CS therapeut.

Bijeenkomsten duren anderhalf uur en worden 1 tot 2 keer per maand gehouden. Het format is flexibel op basis van de behoeften van de deelnemers, maar omvatten vaak discussies rond cliënt dossiers of besprekingenrond klinische of ethische thema’s.

De deelnemers engageren zich voor 6 vergaderingen. Bij het afronden van de zesde bijeenkomst wordt besloten door de deelnemers of zij wensen door te gaan of niet.

De voordelen van een kleine groep mentorschap zijn talrijk:

  • samenwerking onder collega’s uitbouwen
  • gepersonaliseerde aandacht (maximum 5 deelnemers)
  • feedback krijgen uit verschillende bronnen
  • betaalbaar (€ 180,- voor de 6 sessies)
  • kan eventueel virtueel

 

Om aan te melden voor een kleine groep mentorschap, gelieve onderstaand formulier in te vullen. Een bevestigginsmail wordt u verzonden enkele dagen na ontvangst van uw aanmelding. In dat bericht wordt u gemeld hoeveel anderen in uw niveau van ervaring tot nu toe hebben ingetekend.

AANMELDEN

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
AANMELDING Kleine Groep Mentorschap

Uw telefoon (verplicht)

Uw stad (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Uw huidig niveau (verplicht)

Wat zijn uw doelen om een kleine groep mentorschap te vervoegen? (verplicht)

Print Friendly, PDF & Email
H&H Color Lab